Gilda Liljeblad

Gilda Liljeblad

En utbildning i världsklass kräver sensationell hudvård! Gilda Skolans behandlingar görs med produkter från serien Gilda Liljeblad, skapad av vårt systerbolag. Tillsammans skapar vi en sund, vacker hud som lyfter både självförtroende och välbefinnande.

Aktuellt erbjudande

Everyday Minerals

Företaget erbjuder makeup av endast de finaste naturliga ingredienserna. Målet är att makeup ska vara lätt att applicera, sitta länge och framför allt att det ska vara roligt!

Dr Rimpler SUN

Dr Rimpler SUN är en solserie som skyddar  huden från UV-strålning. Serien bygger på mer än 50 års forskning och produktion med sund och naturlig skönhet i fokus.

Scratch Nails

Scratch Nails är ett ledande svenskt varumärke och företag med över 25 år på den svenska nagelmarknaden. Syftet med produktlinjen är att tillfredsställa både nagelterapeuter och slutanvändare med högt ställda krav på kvalitet och resultat.

Ionto Comed

All salongsutrustning på Gilda Skolan kommer från det tyska kvalitetsföretaget Ionto Comed. Företaget grundades år 1979 och levererar idag allt från lupplampor och arbetsstolar till specialbehandlingar med frekvensströmmar, ultraljud och microabrasion.

Vi arbetar med varumärken av högsta klass i alla led.

Gilda Skolan uppfyller kraven för SHR och CIDESCO.