Spaterapeut och Hudterapeut Utbildning

Gilda Skolan erbjuder en kombinerad Spaterapeut Hudterapeut utbildning i Stockholm, Göteborg och Malmö. Utbildningen är på heltid under 12 eller 18 månader.

En hudterapeut utbildning innebär arbete med olika behandlingar för ansikte och kropp, Det innefattar många typer av skönhetsvård och hjälp med hudproblem. Hudterapeuten ger också behandlingar för händer och fötter, lägger makeup, färgar fransar och ögonbryn och mycket mera.

Genom den gedigna kompetens som finns inom Gilda Skolan ger vi studenterna möjlighet att inhämta avancerad hantverkskunskap i en ytterst bred utbildning.

Kerstin Florians spafilosofi
I Gilda Skolans utbildning ingår också en spadel vilket innebär att du även blir spaterapeut. Du lär dig friskvårdande behandlingar enligt Kerstin Florians spafilosofi. Det ger mycket bra möjligheter att arbeta både i Sverige och utomlands. Vi har valt att samarbeta med Kerstin Florian p g a hennes stora kompetens inom spa-traditionen. Du får lära dig Kerstin Florians koncept för behandling av ansikte och kropp med bland annat inpackningar, fuktighetskurer och spateorier.

Vi välkomnar även män
Idag är det även accepterat bland män att ta del av behandlingsutbudet på hudvårdskliniker och spa. På Gilda Skolan ser vi därför även gärna manliga sökande.

Ladda hem Broschyr

Gilda Skolan uppfyller kraven för SHR och CIDESCO och erbjuder utbildning inom Kerstin Florian Spa filosofi.