Personligt besök och informationskvällar

Funderar du på att utbilda dig till spaterapeut och hudterapeut? Vi rekommenderar dig som vill gå vår utbildning att boka in ett personligt besök och rådgivning på skolan innan ansökan. Då får du möjlighet att se lokalerna och att prata med skolansvarig, handledare och studenter. Efter besöket kommer du att känna dig väl införstådd i vad som krävs av dig som student och vad du kan förvänta dig både under och efter studietiden.

Nedan väljer du vilken Gilda Skola du vill besöka.

STOCKHOLM

GÖTEBORG

MALMÖ

Informationskvällar 2020

Vi har flera informationskvällar varje år för att du ska få en inblick i vår utbildning till spa- och hudterapeut. Under kvällarna föreläser vi om allt som har med utbildningen och branschen att göra; Vad ingår i utbildningen? Vad gör en spa- och hudterapeut? Hur ser arbetsmöjligheterna i branschen ut? osv. Du får även chansen att träffa personal på skolan, samt ställa frågor och se dig omkring i våra lokaler.

Aktuella datum

GÖTEBORG: måndag 20 januari, kl. 19.00-21.00