Kursstart HT21

Nästa kursstart är 23 augusti. Vi tar emot ansökningar löpande så ansök redan idag för att ha chans till en plats. Sista ansökningsdatum är den 13 augusti och vi tar endast emot sena anmälningar i mån av plats.

Bonussystem

Som tack för att du väljer att boka en behandling i någon av våra salonger får du automatiskt ta del av vårt bonussystem. Bonusen får du sedan tillgodo i form av en värdecheck som du kan använda nästa gång du vill göra en behandling hos oss.

Grattis till SM-guldet!

Förra veckan avgjordes svenska mästerskapen i Hudterapeutyrket på Malmö-mässan. Beatrice Ejdemyr från Gilda Skolan i Malmö lyckades ta sig hela vägen till guldmedalj! Vi är naturligtvis mycket stolta och önskar Beatrice stort lycka till i kommande internationella mästerskap. Från Gilda Skolan ställde inte mindre än fyra tävlande upp i SM; Emma Stridsberg, Saga Ferm, Paula…

Snart dags för yrkes-SM

År 2014 vann vår tidigare student Emmastina Dannered yrkes-SM i hudvård och tog sig ända till en bronsmedalj i yrkes-VM förra året. 11-13 maj är det dags att utse en ny svensk mästare på Malmö-mässan. Gilda Skolan har flera studenter som medverkar vilket vi naturligtvis är mycket glada och stolta över. Missa inte detta!