June 2019

Vi välkomnar alla nya studenter som börjar sin utbildning hos oss vecka 35. Nästa kursstart sker den 24:e februari 2020.

October 2018

Grattis Emmie Lindblad, tidigare student på Gilda Skolan i Malmö, som fick ta emot både ”Medallion for Excellence” och ”Sustainable practice award” i yrkes-VM den 22-27 augusti.

May 2018

Som tack för att du väljer att boka en behandling i någon av våra salonger får du automatiskt ta del av vårt bonussystem. Bonusen får du sedan tillgodo i form av en värdecheck som du kan använda nästa gång du vill göra en behandling hos oss.

För att öka servicen för våra kunder har Gilda Skolan i Stockholm fr.o.m. 5 maj lördagsöppet. Öppettider: 09.30-16.30. Varmt välkommen med din bokning redan idag!

July 2017

Grattis till Louise Olsson som den 27 april tog hem titeln ”svensk mästare” i hudvård. 8 st studenter hade under tre dagar tävlat i yrkes-SM i Uppsala och utfört moment inom bland annat ansiktsbehandling, fransar och bryn, manikyr och kroppsbehandling. Louise kommer senare att vara Sveriges representant i yrkes-EM och yrkes-VM. Vi är väldigt stolta att återigen ha utbildat en student som håller världsklass!

Numera kan du som har gått utbildningen på Gilda Skolan ansöka om Gesällbrev direkt, utan att genomföra ett prov. Gesällbrevet värderar hudterapeutens yrkesskicklighet högt och ger en tydlig status bland de yrkesutövande.

December 2016

Wow, hon gjorde det! Gilda Skolans tidigare student Lovisa Petri tog sig i helgen hela vägen till EM-guld i hudterapi. Hon har haft siktet inställt på guld under en längre period och kände att hon hade lite revansch att ta efter den tidigare bronsmedaljen vid VM i Leipzig år 2013. Vi på Gilda Skolan är naturligtvis väldigt stolta och imponerade över att återigen ha nått

November 2016

Gilda Skolans tidigare student Lovisa Petri har tidigare vunnit yrkes-SM i hudvård och tagit en bronsmedalj i yrkes-VM. 1-3 december är det dags för Lovisa att tävla igen – denna gång i yrkes-EM på Svenska Mässan i Göteborg! Förberedelserna är naturligtvis igång sedan länge och vi önskar stort lycka till. Inträdet är gratis, du anmäler dig som besökare på www.euroskills2016.com. Missa inte detta!

May 2016

Förra veckan avgjordes svenska mästerskapen i Hudterapeutyrket på Malmö-mässan. Beatrice Ejdemyr från Gilda Skolan i Malmö lyckades ta sig hela vägen till guldmedalj! Vi är naturligtvis mycket stolta och önskar Beatrice stort lycka till i kommande internationella mästerskap. Från Gilda Skolan ställde inte mindre än fyra tävlande upp i SM; Emma Stridsberg, Saga Ferm, Paula Jakielaszek samt Beatrice Ejdemyr. Alla utförde mycket bra prestationer.

March 2016

År 2014 vann vår tidigare student Emmastina Dannered yrkes-SM i hudvård och tog sig ända till en bronsmedalj i yrkes-VM förra året. 11-13 maj är det dags att utse en ny svensk mästare på Malmö-mässan. Gilda Skolan har flera studenter som medverkar vilket vi naturligtvis är mycket glada och stolta över. Missa inte detta!

mars 2016

Page 1 of 212