Gilda Skolan Göteborg

Gilda Skolan Göteborg etablerades redan 1993 vid Avenyn, som är Göteborgs paradgata med närhet till nöje, kultur, shopping och restauranger.

Jana Nordin Panagiotidou, Skolansvarig i Göteborg

Jana Nordin Panagiotidou brinner för att få människor att känna sig nöjda med sig själva och trivas med sin kropp och utseende. För Jana var det ett enkelt val att utbilda sig till hud- och spaterapeut på Gilda Skolan år 2010. Efter examen blev hon tillfrågad att börja arbeta som utbildare. Hon tackade ja till detta som ett naturligt led i sin karriär för att kunna utbilda nya studenter och lägga grunden för deras utveckling inom skönhetsbranschen. Jana följer skönhetsbranschen noggrant och med sin positiva och drivande personlighet har hon ambitionen att som skolansvarig leda utbildningen för att examinera Sveriges bästa hudterapeuter.

Gilda Skolan
Kungsportsavenyn 20, 411 36 Göteborg