Gilda Cosmetic

En utbildning i världsklass kräver sensationell hudvård!

Gilda Skolans behandlingar görs med produkter från vår egen avancerade hudvårdsserie Gilda. Utmärkande för produkterna är att varje ingrediens är vald med stor omsorg och används i tillräckligt hög grad för att ge ett märkbart resultat på huden. Serien är framtagen av Gilda Liljeblad Koornstra, grundare av Gilda Skolan, och bygger på gedigen kunskap om huden.

För att resultatet av våra behandlingar ska kvarstå och förhöjas ger våra studenter råd och tips om vilka produkter som är anpassade för just din hud och dina önskemål.

Produkterna finns till försäljning på skolan, Gilda Cosmetic online butik samt hos utvalda hudvårdssalonger runtom i landet.

AKTUELL PRODUKTKAMPANJ
Just nu har vi 20% rabatt på ansiktsvatten som förbereder huden inför behandlande serum och kräm. Hydrating Lotion ger fukt och fräschhet till torr hud, Calming Lotion lugnar och svalkar känslig hud och AHA Lotion exfolierar samt minskar orenheter för mogen, fet och aknebenägen hud. Gäller t.o.m. 30 september 2020 och kan ej kombineras med övriga erbjudanden eller rabatter.

Hydrating Lotion: 231 kr (ord. pris 289 kr)
Calming Lotion: 223 kr (ord. pris 279 kr)
AHA Lotion: 455 kr (ord. pris 569 kr)