Gilda Cosmetic

En utbildning i världsklass kräver sensationell hudvård!

Gilda Skolans behandlingar görs med produkter från vår egen avancerade hudvårdsserie Gilda. Utmärkande för produkterna är att varje ingrediens är vald med stor omsorg och används i tillräckligt hög grad för att ge ett märkbart resultat på huden. Serien är framtagen av Gilda Liljeblad Koornstra, grundare av Gilda Skolan, och bygger på gedigen kunskap om huden.

För att resultatet av våra behandlingar ska kvarstå och förhöjas ger våra studenter råd och tips om vilka produkter som är anpassade för just din hud och dina önskemål.

Produkterna finns till försäljning på skolan, Gilda Cosmetic online butik samt hos utvalda hudvårdssalonger runtom i landet.

AKTUELL PRODUKTKAMPANJ

Under juli och augusti månad får du 20% rabatt på tre av våra fantastiska ansiktsmasker; Hydra Performance Mask som är fuktgivande, Calming Mask som är lugnande samt Refining Peeling Mask som är djuprengörande och exfolierande. En inpackning för din hud är lika viktig som en inpackning för ditt hår. Välj mask efter önskad effekt. Gäller t.o.m. 31 augusti 2019.

Hydra Performance Mask: 335 kr (ord. pris 419 kr)
Calming Mask: 287 kr (ord. pris 359 kr)
Refining Peeling Mask: 335 kr (ord. pris 419 kr)