Gilda Cosmetic

En utbildning i världsklass kräver sensationell hudvård!

Gilda Skolans behandlingar görs med produkter från vår egen avancerade hudvårdsserie Gilda. Utmärkande för produkterna är att varje ingrediens är vald med stor omsorg och används i tillräckligt hög grad för att ge ett märkbart resultat på huden. Serien är framtagen av Gilda Liljeblad Koornstra, grundare av Gilda Skolan, och bygger på gedigen kunskap om huden.

För att resultatet av våra behandlingar ska kvarstå och förhöjas ger våra studenter råd och tips om vilka produkter som är anpassade för just din hud och dina önskemål.

Produkterna finns till försäljning på skolan, Gilda Cosmetic online butik samt hos utvalda hudvårdssalonger runtom i landet.

AKTUELL PRODUKTKAMPANJ

Just nu har vi 20% rabatt på Vitamin C Super Serum som ger en fin askungeefekt inför midsommar och sommarens festligheter. Produkten skyddar även huden från fria radikaler, reducerar pigmentfläckar samt fina linjer och rynkor och ger omedelbar lyster. C-vitaminet tas upp direkt av hudens celler och hjälper till att fördröja solrelaterat åldrande. Gäller t.o.m. 30 juni.

Vitamin C Super Serum: 623 kr (ord. pris 779 kr)