Ansökan och kursstarter

Termin 1  mån-fre 8.30-16.30
Termin 2  måndag 9.00-18.30,
tisdag-torsdag 11.30-20.30,  fredag 8.45-17.00

Skolan har stängt två veckor under sommaren och två veckor över jul och nyår.

Vad krävs?

För att söka till utbildningen ska du vara minst 18 år, ingen övre åldersgräns. För att klara av att tillgodogöra dig utbildningen krävs att du behärskar svenska i tal och skrift.

Vi ser främst till dina personliga egenskaper. En hudterapeut är serviceinriktad och gillar att ge av sig själv och att hjälpa andra. Du ska också vara beredd att satsa seriöst på utbildning. Företräde har sökande med utbildning inom naturvetenskap, vård och omsorg, fotvård, estetik eller till hudterapeut närliggande område, t ex frisör, friskvårdskonsulent eller massör.

Besök och rådgivning

Vi rekommenderar dig som vill gå vår utbildning att boka in en personlig visning på skolan innan ansökan. Då får du möjlighet att se lokalerna och att prata med rektor, handledare och studenter. Efter besöket kommer du att känna dig väl införstådd i vad som krävs av dig som student och vad du kan förvänta dig både under och efter studietiden.

Boka personlig visning

Ansökan

Nästa steg för att bli student på Gilda Skolan är att skicka in din ansökan. Så här går det till. Varje termin antas som mest 18 studenter i varje stad. Du ansöker online här. En ansökan är inte bindande utan ses endast som en intresseanmälan tills du har tackat ja till utbildningen.

Intagning sker löpande under hela året och vi tillämpar därför inte ”sista ansökningsdatum”. Efter ansökan får du i god tid före kursstart reda på om du har blivit antagen eller inte.