Vision och Utveckling

1993 grundade Gilda Liljeblad Gilda Skolan i Göteborg med målet att utbilda Sveriges bästa hud- och spaterapeuter. Idag har flera av våra studenter vunnit priser och utmärkelser som visar att vi uppnår vår vision och att vi är en utbildning som håller absolut världsklass! Bland annat har två av våra tidigare studenter blivit Svenska Mästare i hudvård och år 2013 och 2015 även blivit bronsmedaljörer i hudvårds-VM.

Gilda Skolan har också som mål att utbilda de mest eftertraktade studenterna på marknaden. I och med att vi har rykte om oss att våra studenter besitter en mycket hög kunskap så får vi ofta respons från arbetsgivare på att vi även här har nått vårt mål. Flera salonger och spa i Sverige och utlandet anställer helst studenter från vår utbildning.

Gildas recept på framgång har varit att alltid arbeta hårt och att utvecklas. När andra har fått stänga igen sina skolor, så har Gilda Skolan funnits kvar. Vår vision innebär en modern utveckling av kunskap i hudvård och spa. Vi ser till att vi hela tiden uppdaterar utbildningen så att den håller en standard som stämmer överens med dagens samhälle och efterfrågan i branschen. All framgång har gjort det möjligt för skolan att stå sig stark i över 20 år på en konkurrenskraftig marknad. Gilda Skolan har utvecklats till ett begrepp inom skönhetsutbildning och idag har över 1000 studenter valt att utbilda sig på våra skolor. Gilda är ännu idag högst involverad i utbildningen och ser till att skolorna fortsätter att utvecklas och håller högsta internationella klass.