Gilda Cosmetic

Företaget säljer och utvecklar en svensk hudvårdsserie. Ett varumärke baserat på naturliga ingredienser. Varje ingrediens är vald med stor omsorg och används i tillräckligt hög grad för att ge ett märkbart resultat på huden. Som student får du en unik insikt i GILDA hudvårdsserie och lär dig allt om produkternas enskilda ingredienser, samt hur dessa samverkar för att göra verkan på huden.

Aktuellt erbjudande

Kerstin Florian

Företaget arbetar med en välkänd hudvårdsserie på spa-anläggningar och salonger i Sverige och utlandet. På Gilda Skolans spa-behandlingar får du lära dig mer om dessa produkter.

Everyday Minerals

Företaget erbjuder makeup av endast de finaste naturliga ingredienserna. Målet är att makeup ska vara lätt att applicera, sitta länge och framför allt att det ska vara roligt!

FACE Stockholm

Företaget är svenskt och erbjuder makeup som är utvecklat efter det svenska idealet; naturligt, trendriktigt, enkelt, rent, vackert och roligt. Som elev på Gilda Skolan får du arbeta med dessa högkvalitativa makeupprodukter i en mängd färger och nyanser.

Dr Rimpler SUN

Dr Rimpler SUN är en solserie som skyddar  huden från UV-strålning. Serien bygger på mer än 50 års forskning och produktion med sund och naturlig skönhet i fokus.

Scratch Nails

Scratch Nails är ett ledande svenskt varumärke och företag med över 25 år på den svenska nagelmarknaden. Syftet med produktlinjen är att tillfredsställa både nagelterapeuter och slutanvändare med högt ställda krav på kvalitet och resultat.

Ionto Comed

All salongsutrustning på Gilda Skolan kommer från det tyska kvalitetsföretaget Ionto Comed. Företaget grundades år 1979 och levererar idag allt från lupplampor och arbetsstolar till specialbehandlingar med frekvensströmmar, ultraljud och microabrasion.

Vi arbetar med varumärken av högsta klass i alla led.