Fakta Spaterapeut och Hudterapeut utbildning

Fakta i sammandrag:

Omfattning
Ett år, fem dagar i veckan, 2 100 timmar. Av dessa är ca 700 timmar praktik på skolans egna salonger. I Stockholm finns även ett alternativ på 1,5 år med ca 1400 timmars praktik.

Antal studenter
Max 18 studenter per antagning och klass. Totalt examineras sex klasser varje år.

Ansökan
Ansökan sker elektroniskt via hemsidan. Studenter tas in löpande under terminen. Se därför till att vara ute i god tid med din ansökan. Finns det platser kvar tar vi in studenter fram till kursstart

Aktuella kursstarter
Höstterminen     Vecka 35     måndag den 28 augusti 2017
Vårterminen        Vecka 9      måndag den 26 februari 2018

Kursuppehåll
Två veckor vid sommaren (vecka 29 och 30) och två veckor över jul och nyår (vecka 52 och 1). Vi har kortare lov och intensivare utbildning generellt då vi har prioriterat att du ska vara färdig efter endast ett år.

Kursavgift
Aktuellt pris för utbildningsalternativet på två terminer är 85 000 kronor inklusive moms (68 000 kronor exklusive moms). Du kan också välja att studera tre terminer och få din utbildning kostnadsfri (gäller Stockholm).

Delbetalning
I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t.ex. låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i 6, 12 eller 24 månader.

CIDESCO-examen ingår i kursavgiften
Gilda Skolan är den enda skolan i Sverige där CIDESCO-examen ingår i ordinarie kursavgift. Detta innebär att du får ditt CIDESCO-diplom direkt vid godkänd examen, utan kompletterande avgift på ca 3000 kr.

Praktik ingår i kursavgiften
För att få CIDESCO-diplom krävs minst 600 timmars praktik på en SHR-godkänd salong. Endast två skolor i Sverige innehåller denna praktik i den ordinarie utbildningen och Gilda Skolan är en av dem. Du får ditt CIDESCO-diplom direkt vid godkänd examen och behöver inte komplettera med praktik efteråt.

Vem kontaktar jag om jag har frågor om utbildningen?
Ring eller maila rektorn på den skola som du är intresserad av:

Gilda Skolan i Stockholm
Malin Isaksson: 08-440 20 36