July 2017

Gilda Skolans tidigare student Beatrice Ejdemyr har tidigare vunnit yrkes-SM i hudvård. 14-19 oktober är det dags för Beatrice att tävla igen – denna gång i yrkes-VM i Abu Dhabi! Förberedelserna är naturligtvis igång sedan länge och vi önskar stort lycka till.

Numera kan du som har gått utbildningen på Gilda Skolan ansöka om Gesällbrev direkt, utan att genomföra ett prov. Gesällbrevet värderar hudterapeutens yrkesskicklighet högt och ger en tydlig status bland de yrkesutövande.

December 2016

Wow, hon gjorde det! Gilda Skolans tidigare student Lovisa Petri tog sig i helgen hela vägen till EM-guld i hudterapi. Hon har haft siktet inställt på guld under en längre period och kände att hon hade lite revansch att ta efter den tidigare bronsmedaljen vid VM i Leipzig år 2013. Vi på Gilda Skolan är naturligtvis väldigt stolta och imponerade över att återigen ha nått

November 2016

Gilda Skolans tidigare student Lovisa Petri har tidigare vunnit yrkes-SM i hudvård och tagit en bronsmedalj i yrkes-VM. 1-3 december är det dags för Lovisa att tävla igen – denna gång i yrkes-EM på Svenska Mässan i Göteborg! Förberedelserna är naturligtvis igång sedan länge och vi önskar stort lycka till. Inträdet är gratis, du anmäler dig som besökare på www.euroskills2016.com. Missa inte detta!

June 2016

Sommaren är äntligen här och för de flesta av oss är det snart semestertider. Vi vill önska dig en riktigt trevlig sommar och samtidigt informera om att vi stänger på samtliga skolor vecka 29-30. Övriga tider har vi öppet som vanligt och är självklart till din service. Varmt välkommen!

May 2016

Förra veckan avgjordes svenska mästerskapen i Hudterapeutyrket på Malmö-mässan. Beatrice Ejdemyr från Gilda Skolan i Malmö lyckades ta sig hela vägen till guldmedalj! Vi är naturligtvis mycket stolta och önskar Beatrice stort lycka till i kommande internationella mästerskap. Från Gilda Skolan ställde inte mindre än fyra tävlande upp i SM; Emma Stridsberg, Saga Ferm, Paula Jakielaszek samt Beatrice Ejdemyr. Alla utförde mycket bra prestationer.

March 2016

År 2014 vann vår tidigare student Emmastina Dannered yrkes-SM i hudvård och tog sig ända till en bronsmedalj i yrkes-VM förra året. 11-13 maj är det dags att utse en ny svensk mästare på Malmö-mässan. Gilda Skolan har flera studenter som medverkar vilket vi naturligtvis är mycket glada och stolta över. Missa inte detta!

Nu är det klart att vår tidigare student Lovisa Petri kommer att tävla i yrkes-EM på Svenska Mässan i Göteborg i december. Lovisa har tidigare tagit hem en bronsmedalj i VM och är mycket duktig. Stort lycka till säger vi!

December 2015

Ge bort en härlig behandlingsupplevelse på någon av våra skolor. Du kan köpa presentkort på valfritt belopp. Ett presentkort med en avkopplande behandling eller lyxiga hudvårds-produkter är alltid en uppskattad gåva. Oavsett om du köper ditt presentkort i Stockholm, Göteborg eller Malmö så kan du utnyttja det på alla våra skolor. Gilda Presentkort köper du i respektive reception på våra skolor.

August 2015

Hon gjorde det, helt fantastiskt!! Gilda Skolans tidigare student EmmaStina Dannered arbetade sig till ett VM-brons i hudterapi under World Skills 16 augusti 2015. Stort grattis till EmmaStina och hennes tränare Henrietta O Ericsson! Gilda Skolans studenter har även tidigare varit framgångsrika i detta mästerskap. Lovisa Petri blev först svensk mästare år 2012 och senare bronsmedaljör i VM 2013.

augusti 2015

Page 1 of 212