July 2017

Du är varmt välkommen på informationskväll på Gilda Skolan i Göteborg måndag den 2 oktober kl. 18.30-20.00 eller i Stockholm och Malmö onsdag den 4 oktober kl. 18.00-20.00. Efter besöket kommer du att känna dig väl införstådd i vad som krävs av dig som student och vad du kan förvänta dig både under och efter studietiden.

Numera kan du som har gått utbildningen på Gilda Skolan ansöka om Gesällbrev direkt, utan att genomföra ett prov. Gesällbrevet värderar hudterapeutens yrkesskicklighet högt och ger en tydlig status bland de yrkesutövande.

December 2016

Wow, hon gjorde det! Gilda Skolans tidigare student Lovisa Petri tog sig i helgen hela vägen till EM-guld i hudterapi. Hon har haft siktet inställt på guld under en längre period och kände att hon hade lite revansch att ta efter den tidigare bronsmedaljen vid VM i Leipzig år 2013. Vi på Gilda Skolan är naturligtvis väldigt stolta och imponerade över att återigen ha nått

November 2016

Torsdag 1 december har vi julklappsyra på samtliga tre skolor! Vi har öppet hus hela dagen (kl 09.00-19.30) med presentkortsförsäljning, kanonerbjudanden på hudvård och tävlingar. Och så bjuder vi såklart på glögg och pepparkakor om du bara vill komma in och värma dig en stund. Välkommen!

Gilda Skolans tidigare student Lovisa Petri har tidigare vunnit yrkes-SM i hudvård och tagit en bronsmedalj i yrkes-VM. 1-3 december är det dags för Lovisa att tävla igen – denna gång i yrkes-EM på Svenska Mässan i Göteborg! Förberedelserna är naturligtvis igång sedan länge och vi önskar stort lycka till. Inträdet är gratis, du anmäler dig som besökare på www.euroskills2016.com. Missa inte detta!

Just nu har vi problem med bokningstelefonerna till våra tre salonger. Problemet sker till och från så det går fortfarande bra att försöka nå oss via telefon. Vi rekommenderar dock att bokning sker online tills problemet är helt löst. Vi ber om ursäkt för detta och hoppas att ni har överseende. Vi meddelar igen så fort problemet är löst.

Torsdag 1 december har vi julklappsyra på samtliga tre skolor! Vi har öppet hus hela dagen (kl 09.00-19.30) med presentkortsförsäljning, hudvårdserbjudanden och tävlingar. Och så bjuder vi såklart på glögg och pepparkakor om du bara vill komma in och värma dig en stund. Välkommen!

June 2016

Sommaren är äntligen här och för de flesta av oss är det snart semestertider. Vi vill önska dig en riktigt trevlig sommar och samtidigt informera om att vi stänger på samtliga skolor vecka 29-30. Övriga tider har vi öppet som vanligt och är självklart till din service. Varmt välkommen!

Vi vill upplysa om att vi har utökat våra tider för salongsbehandlingar under juli och augusti. De tider som gäller är: Malmö 5-7 juli och 12-14 juli (kl. 9.00-11.00), Stockholm 2-4 augusti och 9-11 augusti  (kl. 9.00-11.00) och Göteborg 9-11 augusti och 16-18 augusti (kl. 9.00-11.00). Varmt välkommen med din bokning!

juni 2016

Page 1 of 41234