Träffa oss på mässor och event

Oavsett om du har en plan för dina studier eller om du inte alls vet vart du är på väg, så kan du få reda på mer om dina möjligheter till utbildning på utbildningsmässorna. Träffa studenter och handledare från Gilda Skolan och ställ dina frågor om utbildningen och hur det är att arbeta som spa- och hudterapeut. På samtliga mässor får du dessutom prova på gratis hudvårdsbehandlingar.

Utbildningsmässor 2017

23-25/11, Kunskap & Framtid, Svenska Mässan i Göteborg, monter B03:56.
Kunskap & Framtid är Västsveriges största inspirationsmässa för den som skall välja utbildning och karriär.

November/December
29/11-1/12, Saco Studentmässa, Stockholmsmässan i Älvsjö.
Saco Studentmässa i Stockholm är Sveriges största yrkes- och utbildningsmässa för dig som ska välja utbildning efter gymnasiet.

6/12, Saco Studentmässa, Malmömässan i Hyllie.
Saco Studentmässa i Malmö är Skånes yrkes- och utbildningsmässa för dig som ska välja utbildning efter gymnasiet.