Goda karriärmöjligheter över hela världen

Arbetsmöjligheterna efter Gilda Skolans utbildning är mycket bra, många har jobb redan innan de slutat. Nedan ser du några av de karriärmöjligheter du kan välja bland.

•    Hud- och skönhetssalonger och spaanläggningar.
•    Parfymerier och apotekskedjor.
•    Flera stora varuhus med hudvårdsavdelningar anställer i första hand hudterapeuter.
•    Som skönhetsredaktör, eller skribent för tidningar och bloggar.
•    Leverantörer för olika kosmetiska märken anställer hudterapeuter som säljare/utbildare.
•    Egen salong. 1-2 studenter i varje klass väljer att direkt efter avslutad utbildning öppna en egen salong.

Samarbetspartners

Vi samarbetar med flera kända företag i Sverige och utlandet. Detta ger dig som student ett stort kontaktnät vilket också gör det lättare för dig att söka jobb efter utbildningen. Nedan ser du några av våra samarbetspartners:

Kerstin Florian Inc
Skansen Spa Båstad