Varför välja Gilda Skolan?
En utbildning i världsklass.

Allt ingår i kursavgiften

Gilda Skolan är den enda utbildningen i Sverige där både svensk SHR-examen, internationell CIDESCO-examen och alla praktiktimmar ingår i kursavgiften. Även Kerstin Florians eftertraktade Spa-diplom ingår. Utbildningen är på bara ett år och du blir anställningsbar som både hudterapeut och spaterapeut direkt vid godkänd examen. Inga dolda avgifter tillkommer för att du ska få ut din CIDESCO-examen och du behöver inte komplettera med någon praktik efter utbildningen.

Det här får du:

• Gilda Skolans eget diplom
  • SHR kvalitetsgranskning
  • CIDESCO-examen (värde ca 3 000 kronor)
  • Kerstin Florians spautbildning och diplom (värde ca 12 500 kronor)
  • Diplom från Scratch Nails och Gilda Cosmetic
  • Förbrukningsmaterial (hudvård, handdukar, papper m.m.)
  • Kursmaterial via webbaserad utbildningsportal – för bättre inlärning
  • Redskap för manikyr, pedikyr, ansiktsbehandling och makeup (värde ca 7 800 kr)
  • Skolväska med arbetskläder; två par byxor, två rockar, cardigan och arbetsskor (värde ca 6 300 kr)

Fokus på hudvård

Till en hudterapeut kommer människor för att få skönhetsvård men också för att få hjälp med hudproblem. Gilda Skolans utbildning ger dig viktig kunskap om hudens uppbyggnad, hudförändringar och hudsjukdomar. Du får möjligheten att arbeta med en avancerad, professionell hudvårdsserie av högsta kvalitet. Serien är framtagen av Gilda Liljeblad, grundare av Gilda Skolan, och bygger på vetenskap och gedigen kunskap om huden. Du får därmed en fördjupad kunskap om huden och lär dig att föreslå lämpliga behandlingar och produkter för att ge dina kunder en bättre hudhälsa.

Utbildningar som ger jobb

Många salonger, spa-anläggningar, varuhus och parfymerier i Sverige och utomlands hör av sig till Gilda Skolan när de söker kvalificerad personal. Detta gör att vi kontinuerligt förmedlar studenter till dessa anläggningar och många har jobb redan före examen. Vi har ambitionen att leverera de mest eftertraktade hudterapeuterna på marknaden och vi får ofta respons på att så är fallet. Vi har även en egen arbetsbank som hjälper dig att hitta jobb efter utbildningen.
Läs mer om varför branschföretag gärna anställer våra studenter:

Intervjuer med Thomas Cook/Vingresor, Klinik34, Ystad Saltsjöbad, Eriksbergskliniken

Bli framgångsrik inom yrket
Gilda Skolan utmärker sig som en av världens bästa hudterapeut utbildning! Våra studenter blir duktiga inom yrket. Bland annat har två av våra tidigare studenter blivit Svenska Mästare i hudvård och år 2013 och 2015 även blivit bronsmedaljörer i hudvårds-VM – det högsta pris en svensk någonsin har fått under dessa mästerskap.

Läs intervjuer med våra studenter:

Intervjuer med Emmastina Dannered, Lovisa Petri, Kicki Kamskog, Nina Nilsdotter, Adam Djärv Louise Labero

Arbeta var du vill i världen

Gilda Skolan erbjuder en unik kombination av både internationell CIDESCO-examen och Kerstin Florians internationella Spa-examen. Efter avslutad utbildning kan du arbeta som både hudterapeut och spaterapeut i stort sett över hela världen. En CIDESCO-examen är den största kvalitetsstämpel du kan få som hudterapeut. Även Kerstin Florians Spa-examen är mycket väl ansedd i världen och bygger på 40 års erfarenhet och filosofin att länka samman kropp och själ med skönheten från naturen.