CIDESCO utbildning

En hög utbildningsnivå

Gilda Skolan uppfyller kraven för  CIDESCO utbildning  (Comité International D´Éstetique Et De Cosmétologie).

CIDESCO är den internationella branschmotsvarigheten till SHR. Endast sex skolor i Sverige är godkända inom CIDESCO utbildning, Gilda Skolan är tre av dem med sina utbildningar i Stockholm, Göteborg och Malmö. Att du som godkänd, examinerad student tilldelas detta diplom gör dig unik och du kan välja att arbeta i Sverige eller i stort sett över hela världen inom ditt yrke. Vid godkänd examen får du en brosch och ett internationellt diplom. Du får även använda logotyp på visitkort och annonsering. Detta visar den höga grad av studier som du uppnått.

CIDESCO-examen är obligatorisk för Gilda Skolans studenter och examensavgiften ingår i kursavgiften.
Läs om komplettering och vidareutbildning